Blokvogn til traktor eller lastbil

En blokvogn fungerer typisk som anhæng på en lastbil. Men har man tilladelse, kan man også benytte dem via traktoren. En blokvogn er et perfekt redskab, hvis du i landbrug, industri eller andre sektorer har store maskiner, der skal transporteres fra a til b.

Den robuste konstruktion og den justerbare platform gør det muligt at transportere tunge og omfangsrige genstande med lethed. Blokvogne er også kendt for deres stabilitet og sikkerhed under transport, hvilket gør dem til et pålideligt valg, når det kommer til at flytte værdifuldt udstyr eller materialer. Med deres alsidighed og evne til at tilpasse sig forskellige transportbehov er blokvognen en uundværlig ressource i mange industrielle og landbrugsmæssige operationer.

Produktion af blokvogn i Esbjerg

Vi producerer selv blokvogne samt andre vogne og maskiner fra vores fabrik i Esbjerg og sælger dem til tilfredse kunder i hele landet. Så hvis du skal bruge en ny blokvogn, er vi en ideel samarbejdspartner. Skal du have produceret en ny blokvogn hos os, kan du trygt regne med et godt samarbejde. Hos Hvamø A/S er dine vogne specialproduceret til dit behov. Derfor sørger vi altid for at holde en tæt og konstruktiv dialog med vores kunder, så vi hurtigt kan tilpasse os og kommunikere behov og ønsker fra kunden til værkstedet.

Tilpasningsmuligheder for din blokvogn

Vores dygtige ansatte står klar til at samarbejde med dig for at skræddersy en blokvogn, der opfylder dine specifikke krav og præferencer. Fra tilføjelse af ekstra funktioner som hydrauliske løftesystemer eller affjedring til tilpasning af størrelse, form og lasteevne, er der ingen grænser for, hvad vi kan opnå sammen.

Vi går op i at levere en skræddersyet løsning, der passer perfekt til dine transportbehov. Uanset om du har brug for en enkel tilpasning eller en komplet specialfremstillet blokvogn, kan du stole på os til at levere en løsning, der ikke kun opfylder, men overstiger dine forventninger.

Over 40 års erfaring med produktion af blokvogne og lign.

Som certificeret og kvalitetsstemplet vogn- og maskinproducent har vi over 40 års erfaring med produktion af blokvogne, entreprenørvogne, tipvogne, kreaturvogne og mange flere vogne og maskiner. Vi har tilegnet os en bred vifte af kompetencer gennem årene, hvilket har resulteret i at vi kan tilbyde produktion af nærmest alle maskiner til brug i industri, landbrug og transport.

Som virksomhed bygger vi omkring 100 maskiner om året. Med et kvalitetsstempel og vores certificeringer kan du trygt overlade opgaven til os. De beviser at vi ikke kun ved hvad vi laver, men vi er dygtige til vores arbejde.

Har du ikke brug for en ny blokvogn, men blot en tilpasning eller tilbygning til dit eksisterende køretøj eller maskine, står vi selvfølgelig også klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål til vores produktion eller andet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag

Ny producerede blokvogn til salg

Kontakt os i dag og få begyndt produktionsprocessen af din vogn hurtigst muligt. Du kan ringe til os på telefon 75 16 90 30. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular eller e-mail mt@hvht.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.