Blokvogn

En blokvogn fungere typisk som anhæng på en lastbil. Men har man tilladelse, kan man også benytte dem via traktoren. Blokvognen er et perfekt redskab hvis du i landbrug, industri eller andet har store maskiner der skal transporteres fra a til b.

Produktion af blokvogn

Vi producere selv alle maskiner fra vores fabrik i Esbjerg og sælger vores vogne og maskiner rundt i hele landet. Så skal du bruge en ny blokvogn er vi en ideel samarbejdspartner. Skal du have produceret en ny blokvogn hos os kan du trygt regne med et godt samarbejde. Hos os er dine vogne specialproduceret. Derfor sørger vi altid for at holde en tæt og konstruktiv dialog med vores kunder, så vi hurtigt kan tilpasse os og kommunikere behov og ønsker fra kunden til værkstedet.

Erfaren producent

Som certificeret og kvalitetsstemplet vogn- og maskinproducent har vi over 40 års erfaring med faget og har derfor tilegnet os en bred vifte af kompetencer. Dette har resulteret i at vi kan tilbyde produktion af nærmest alle maskiner til brug i industri, landbrug og transport. Som virksomhed bygger vi omkring 100 maskiner om året. Med et kvalitetsstempel og vores certificeringer kan du trygt overlade opgaven til os. De beviser at vi ikke kun ved hvad vi laver men vi er dygtige til vores arbejde.

Har du ikke brug for en ny blokvogn men blot en tilpasning eller tilbygning til dit eksisterende køretøj eller maskine står vi selvfølgelig også klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål til vores produktion eller andet er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag

Få gang i produktionen af din blokvogn i dag

Kontakt os i dag og få begyndt produktionsprocessen af din vogn hurtigst muligt. Du kan ringe til os på telefon 75 16 90 30. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular eller e-mail mt@hvht.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.