Kreaturvogn

Står du og mangler en kreaturvogn til transport af dyr? Arbejder du i landbrug og arbejder med dyr er det nærmest essentielt med en kreaturvogn. Hos Hvamø A/S har vi 40 års erfaring med produktion af vogne og maskiner, heriblandt kreaturvogne. Vi laver vogne til køer, grise og hvad end du har brug for. Hos Hvamø A/S laver vi alle kreaturvogne i Esbjerg og vi gør meget ud af altid at tage udgangspunkt i kundernes behov og ønsker når det kommer til produktionen i vores fabrik.

Kontakt os i dag

Kreaturvogn med dyrene i tankerne

Hos Hvamø A/S mener vi ikke at man skal gå på kompromis med kvaliteten hvis det ikke er nødvendigt. Derfor tilbyder vi kun kreaturvogne i den højeste kvalitet. Dette betyder at du kan få speciallavet dine vogne så de passer lige til dine og dine dyrs behov.

Apropos dyr går vi også meget op i dyrevelfærd og derfor tilbyder vi specielle støjdæmpende gulve i vognene der ikke kun gør transporten mere sikker for dyrene men også mere rolig.

Dansk fremstillet kreaturvogne

Som sagt foregår alt produktion i vores fabrik i Esbjerg. Du ved derfor at alle vores vogne er dansk kvalitet fra start til slut. Som virksomhed har vi arbejdet med produktion i over 40 år. Du kan derfor trygt stole på at vognene er stærke fuldsvejsede stålkonstruktioner der kan holde til lidt af hvert.

Reparation, tilbygning og renovering

Har du allerede en kreaturvogn, kan vi også tilbyde servicering i form af reparationer, tilbygninger eller renoveringer alt efter hvad der er nødvendigt og hvad du ønsker.

Kontakt os i dag

Skal vi stå for produktionen af din nye kreaturvogn eller serviceringen af din nuværende? Så tøv ikke med at kontakte os i dag og få sat processen i gang. Du kan altid fange os på telefon 75 16 90 30, e-mail mt@hvht.dk eller via vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din opgave.