40 års produktion af kreaturvogne m.m. i Esbjerg

Står du og mangler en kreaturvogn til transport af dyr? Arbejder du i landbrug og arbejder med dyr er det nærmest essentielt med en kreaturvogn. Hos Hvamø A/S har vi 40 års erfaring med produktion af vogne og maskiner, heriblandt kreaturvogne.

Vi laver vogne til køer, grise og hvad end du har brug for. Hos Hvamø A/S laver vi alle kreaturvogne i Esbjerg og vi gør meget ud af altid at tage udgangspunkt i kundernes behov og ønsker når det kommer til produktionen i vores fabrik.

Kontakt os i dag

Kreaturvogn med dyrene i tankerne

Når vi laver vores kreaturvogne her hos Hvamø A/S, tænker vi altid på dyrene og deres velbefindende. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, fordi vi ved, hvor vigtige dine dyr er for dig. Derfor laver vi kun kreaturvogne af den bedste kvalitet, som er designet til at passe perfekt til dine og dine dyrs behov.

Vi ved, at det kan være stressende for dyrene at blive transporteret, så vi har lavet specielle gulve i vores kreaturvogne, der reducerer støj og gør rejsen mere behagelig for dem. Disse gulve hjælper med at holde dyrene rolige og sikre under transporten.

Vi går op i dyrevelfærd, når vi laver vores kreaturvogne. Vi vil sikre os, at du får en kreaturvogn, der ikke bare er god, men også gør dine dyr glade og trygge, når de bliver transporteret. Hos Hvamø A/S er dine dyrs velbefindende vores topprioritet.

Dansk fremstillet kreaturvogne

Som sagt foregår alt produktion i vores fabrik i Esbjerg. Du ved derfor at alle vores vogne er dansk kvalitet fra start til slut. Som virksomhed har vi arbejdet med produktion i over 40 år. Du kan derfor trygt stole på at vognene er stærke fuldsvejsede stålkonstruktioner der kan holde til lidt af hvert.

Service og vedligeholdelse af kreaturvogn

Hvis din kreaturvogn har fået skader eller slid med tiden, så er vores team klar til at undersøge problemet og udføre de nødvendige reparationer for at få den til at fungere optimalt igen.

Derudover tilbyder vi også muligheden for at tilføje ekstra udstyr eller ændre indretningen på din kreaturvogn, så den bedre passer til dine skiftende behov og ønsker. Dette kan omfatte installation af ekstra udstyr, ændringer i indretningen eller andre tilpasninger, som du måtte ønske.

Lad os stå for din kreaturvogn

Skal vi stå for produktionen af din nye kreaturvogn eller serviceringen af din nuværende? Så tøv ikke med at kontakte os i dag og få sat processen i gang. Du kan altid fange os på telefon 75 16 90 30, e-mail mt@hvht.dk eller via vores kontaktformular.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din opgave.