Produktion af dumpervogne i Esbjerg til resten af landet

Står du og mangler en dumpervogn til arbejdet? Hvamø A/S tilbyder produktion og salg af dumpervogne tilpasset dine behov. Ønsker du en 2 eller 3 akslet vogn? Skal du bruge den til et større opkommende projekt? Alle vogne produceres i Esbjerg, men vi hjælper naturligvis kunder i hele landet. Har du ikke behov for en ny vogn, men kan i stedet klare dig med en brugt, ligge vi til tider inde med nogle få muligheder. Tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os i dag

Over 40 års erfaring i branchen

Ønsker du en ny dumpervogn, har du fundet den helt rette samarbejdspartner. Vores produktion er kvalitetsstemplet da vi er EN 1090 certificeret i bygningsstål. Dette sammenlagt med vores 40 års erfaring i branchen gør os til den ideelle producent af din vogn. Står du overfor spørgsmål til hvad den bedste løsning kan være for dig i den givne situation, kan vi nemlig hjælpe med rådgivning og vejledning. Vi har oplevet lidt af hvert og ved hvad der fungere bedst. Så tøv ikke med at hive fat i os, ønsker du vores input.

Hvilken type dumpervogn?

Skal du bruge en traktor dumper eller lastbil dumper? Forskellen på de to er simpel. En lastbil dumper har samme princip som en ordinær lastbil og har derfor styring på forhjulene samt lad bag førerhuset. En traktor dumper er derimod bygget som én enhed. Dette betyder at vognen er fastmonteret på traktoren. Begge typer har hver deres fordel i givne situationer. Vil du høre nærmere om typerne og hvilken du bør vælge er du velkommen til at give os et kald for en dialog.

Ring i dag hvis du er interesseret i en dumpervogn

Er du interesseret i en dumpervogn, kan du kontakte os i dag på telefon 75 16 90 30 og få sat gang i processen. Du kan også skrive til os via vores formularen her på siden eller via e-mail mt@hvht.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.