Kroghejsevogn

Står du og mangler en kroghejsevogn? Vi bygger både kroghejsevogne og wirehejsevogne. Alle vores hejsevogne bygges op med det nye HYVA kroghejs og bygges som både 2 og 3 akslede med den affjedring I ønsker. Alle vores hejsevogne er dansk produceret fra start til slut i vores fabrik i Esbjerg.

Fordele ved kroghejs

I lang tid har wirehejs været det foretrukne her i Danmark. Men efter kroghejs har taget over i udlandet er vi også så småt begyndt på det her i landet. Dette skyldes at kroghejs er hurtigere, mere fleksibelt og generelt en bedre løsning end wirehejs.

Med strammere regler for arbejdstid og faktorer som arbejdsmiljø og arbejdsløn er det attraktivt at finde en løsning der kan spare så meget tid som muligt. Det er her kroghejs kommer ind. Med en kroghejsevogn kan chaufføren blive siddende i førersædet og styrer det hele fra en fjernbetjening. Det er hurtigere og lettere end nogensinde før.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre nærmere om hvordan denne vogn vil gavne dig og din virksomhed, så tøv ikke med at give os et opkald.

Ring os op

Kroghejsevogn i høj kvalitet

Som professionelle fagmænd er vi kvalitetsbevidste og går ikke på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Derfor har vi også optjent æren i at være en EN 1090 certificeret i bygningsstål. Med over 40 år i branchen ved vi hvad kvalitet er og du kan derfor trygt overlade arbejdet til os.

Få et tilbud på en kroghejsevogn

Mangler du en kroghejsevogn er vi det helt rette sted at kigge. Vi ligger ofte inde med brugte modeller til konkurrencedygtige priser. Men ønsker du at vi konstruere din fra bunden kan vi også hjælpe med det. Kontakt os i dag for mere information på telefon 75 16 90 30. Du kan også skrive vores e-mail mt@hvht.dk eller benyt dig af vores kontaktformular. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.