Kornvogn

Står du og mangler en kornvogn til landbruget? Hos Hvamø A/S konstruere vi maskiner og vogne af mange typer i vores fabrik i Esbjerg. Blandt vores produktioner er kornvognen eller tipvognen som den også kaldes. Har du allerede en funktionsdygtig vogn, der blot kræver en kærlig hånd kan vi også hjælpe med det. Vi kan sågar hjælpe dig med tilbygninger og optimeringer af vognen hvis du ønsker det.

40 års erfaring med vogn produktion

Som virksomhed har vi i over 40 år hjulpet kunder med produktion af vogne og maskiner til diverse formål indenfor industri, transport og landbrug. Står du og skal have købt en ny kornvogn eller andet finder du ikke en bedre løsning end den vi kan tilbyde hos Hvamø A/S.

Kontakt os i dag

Kornvogn af høj kvalitet

Hos Hvamø A/S er vi EN 1090 certificeret i bygningsstål. Dette er et kvalitetsstempel vi er stolte af og du vil derfor aldrig se os gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Køber du en kornvogn hos os tager vi dig med hele vejen. Vi sørger altid for at danne en produktiv dialog med kunden omkring behov og ønsker så du får lige det du ønsker.

Før produktion

At købe en kornvogn kan være besværligt til tider da der er flere overvejelser man bør gøre sig, før man fuldender købet. Type dæk, bremser, antal aksler og vognens kapacitet er alle områder du bør overveje grundigt før vi starter produktion. Har du brug for vores hjælp med rådgivning er du naturligvis altid velkommen til at spørge.

Få din nye kornvogn hos os

Har du brug for en ny tipvogn til høsten af korn eller andet står vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag på 75 16 90 30 for en uforpligtende samtale om dine behov og krav til vognen. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular eller e-mail mt@hvht.dk. Så kontakter vi dig så snart vi kan.