Produktion af entreprenørvogne - Over 40 års erfaring

Hos Hvamø A/S er vi specialister i design og produktion af en bred vifte af entreprenørvogne, skræddersyet til at imødekomme dine specifikke krav og behov. Med over 40 års ekspertise i branchen har vi etableret os som en pålidelig partner, der leverer robuste og pålidelige løsninger til entreprenør- og byggeindustrien.

Vores entreprenørvogne er produkter af dansk håndværk og kvalitet. Alle vores vogne er konstrueret og bygget på vores egen fabrik i Esbjerg. Vi følger strenge kvalitetsstandarder gennem hele produktionsprocessen for at sikre, at vores kunder får en vogn, der kan klare de mest krævende opgaver under de hårdeste forhold.

Vi leverer løsninger til kunder i hele landet. Og uanset om du har brug for en ny entreprenørvogn eller har behov for at optimere eller servicere din nuværende, er du altid velkommen til at kontakte os.

Stærke og holdbare entreprenørvogne med Hardox-kasser

Vi sætter en ære i at levere entreprenørvogne, der kan holde til det hårde arbejde i bygge- og anlægssektoren. Derfor bygger vi alle vores vogne med fokus på styrke og holdbarhed. Mange af vores modeller er udstyret med Hardox-kasser, hvilket giver en ekstraordinær modstandsdygtighed over for slid og stød. Som stolte bærere af "HARDOX IN MY BODY" certificeringen, kan du være sikker på, at vores entreprenørvogne lever op til de højeste standarder for kvalitet og ydeevne.

2 akslet og 3 akslet entreprenørvogne

Som entreprenør arbejder I med tunge læs, derfor tilbyder vi både 2- og 3 akslede entreprenørvogne. Uanset hvilken vogn du har behov for, er vi parate til at imødekomme dine krav. Vores eksperter samarbejder tæt med dig for at imødekomme dine behov og sikre, at din entreprenørvogn er præcis, hvad du har brug for for at få jobbet gjort effektivt og sikkert.

Få et tilbud på en entreprenørvogn her

Leder du efter en ny entreprenørvogn, behøver du ikke lede længere. Vi tilbyder både nye og brugte vogne, færdigrenoveret og klar til brug. Vores brugte modeller er omhyggeligt udvalgt og gennemgår en grundig inspektion og serviceeftersyn for at sikre, at de lever op til vores høje standarder

Hvis du foretrækker en helt ny entreprenørvogn specialproduceret til dine behov, tager vi gerne en dialog med dig om de forskellige specifikationer til konstruktionen.

Kontakt os i dag for at få mere information om vores entreprenørvogne og hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan få fat på os via telefon 75 16 90 30. Du kan også skrive til os gennem e-mail mt@hvht.dk, eller benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.