Egen produktion af tipvogne i Esbjerg

Står du og mangler en tipvogn? Vi tilbyder tipvogne bygget fra bunden i vores fabrik i Esbjerg. Vores produktion tager altid udgangspunkt i dig som kunde og dine behov. Hos Hvamø A/S kan du derfor få en skræddersyet løsning på en tipvogn, blokvogn, kroghejsevogn eller lignende. Med hensyn til tipvogne kan vi tilbyde både 2 eller 3 akslede vogne.

Som virksomhed bygger vi omkring 100 maskiner/vogne på et år og kan tilbyde produktion af et hav af forskellige typer. Vores kompetence med vogn- og maskinproduktion spreder sig fra blokvogne og tipvogne til grise- og kreaturvogne. Skal du bruge en ny tipvogne er vi uden tvivl den ideelle samarbejdspartner.

Kontakt os i dag

2- eller 3 akslet tipvogn

En 2 akslet tipvogn har to aksler, normalt placeret tæt på hinanden, der bærer vognens vægt. Disse to aksler kan være forbundet med en enkelt ramme, hvilket giver vognen en mere kompakt størrelse og manøvredygtighed.

Ved en 3 akslet tipvogn tillægger den ekstra aksel mere stabilitet og muliggør håndtering af mere vægte. Den ekstra aksel kan være placeret enten i midten eller bagved de to primære aksler.

Renovering og tilbygning til tipvogn

Ønsker du ikke at købe en helt ny vogn, men ønsker i stedet at give din eksisterende tipvogn en kærlig hånd. Så kan vi stadig tilbyde at renovere eller foretage tilbygning til dit køretøj for at optimere det. Kvaliteten af vores arbejde og vores kompetencer indenfor produktion kender ingen grænser så uanset hvad du ønsker at tilføje til din tipvogn, kan vi uden tvivl vi den hjælp du har ledt efter.

Over 40 års erfaring med produktion af tipvogne

Som virksomhed har vi over 40 års erfaring med produktion af tipvogne, entreprenørvogne, kabelvogne, kreaturvogne og meget mere. Med så mange års erfaring indenfor så mange forskellige vogne og maskiner er der ikke en løsning vi ikke kan tilbyde dig på dit problem.

Om du skal bruge en helt ny vogn eller skal have foretaget ændringer til din eksisterende står vi altid klar med en løsning. Vores ansatte har stor passion for arbejdet og vi gør altid vores ypperste for at levere et produkt i topkvalitet. Leder du efter dygtige fagmænd til jobbet finder du ikke bedre end i vores fabrik i Esbjerg.

Få et tilbud på service eller produktion af din tipvogn

Ønsker du at få startet produktionen af din nye tipvogn, eller renoveringen af din eksisterende hurtigst muligt. Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 75 16 90 30 i dag for en uforpligtende samtale omkring dine ønsker og behov til vognen.

Du kan også skrive til os via vores kontaktformular eller e-mail mt@hvht.dk. Så kontakter vi dig ved første ledige mulighed, for en produktiv samtale.