Mangler du en grisevogn til transport af grise på vejene? Hos Hvamø A/S har vi i over 40 år hjulpet kunder med produktion af maskiner og vogne til landbrug, industri og transport. Vi kan derfor også hjælpe dig med produktion af grisevogne og kreaturvogne generelt. Vi bygger alle vores grisevogne fra bunden på vores fabrik i Esbjerg.

Kontakt os i dag

Grisevogn efter dit behov

Det er ikke tilladt at køre på de danske veje med en grisevogn der er længere end 12.5 meter. Derfor laver vi ikke vogne længere end 12.5m. Vi tilbyder derimod andre ting som et støjdæmpende gulv i vognen for at dæmpe larmen fra dyrene men også for at give dem et bedre fundament at stå på under transporten. Alle grisevogne bygges op efter jeres ønsker samt behov. Så vognen passer til jeres produktion og virksomhed.

Vogne i høj kvalitet

Som leverandør, producent og sælger af maskiner og vogne til landbrug, industri og transport går vi meget op i kvaliteten af vores arbejde og hvorvidt vores kunder er tilfredse med vores produkter. Du kan derfor trygt betro os med ansvaret for produktionen af dine vogne. Hvad end det er grisevogne, kreaturvogne til andre kvæg, tipvogne eller kroghejsevogne så udfører vi altid arbejdet med samme øje for detaljer og fokus på kvalitet. Så kunne du tænke dig at købe en vogn af os? Så tøv ikke med at give os et kald.

Få et uforpligtende tilbud på en grisevogn

Er du interesseret i en grisevogn eller hvad vi ellers kan tilbyde indenfor maskiner og vogne til dit arbejdsområde. Så er du velkommen til at kontakte os i dag på 75 16 90 30. Alternativt kan du også skrive en mail til vores e-mail mt@hvht.dk eller via vores kontaktformular. Så kontakter vi dig snarest muligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din vogn.