Jordvogn

Mangler du en jordvogn til arbejdet? Står du med et projekt der kræver den helt stor udgravning eller terrænregulering kan det være meget behjælpeligt med en jordvogn til transport af alt det jord. Jordvognener også kendt som en tipvogn og fungere rigtig godt til transport af jord pga. den enorme kapacitet og den lette aflæsning af lasten. Står du og mangler en vogn til arbejdet hjælper vi gerne.

Produktion og salg af jordvogn

Hos Hvamø A/S hjælper vi dig ikke kun med at finde den rette vogn, vi kan sågar producere den for dig. Har du specielle krav til jordvognen har vi over 40 års erfaring med produktion af maskiner og vogne i Esbjerg. Vores kompetencer strækker sig over flere industrier og arbejdsområder. Så skal du bruge en vogn til industrien, landbrug eller transport kan vi uden tvivl hjælpe dig. Skal vi stå for konstruktionen af en jordvogn efter dine behov skal du blot give os et kald.

Ring os op

Fordelene ved en jordvogn

Arbejder du ofte med større projekter der kræver flere laster af jord, ved du alt om fordelene ved en jordvogn. Mange private bruge en trailer til transport af jord, men det er sjældent nok til virksomheder der skal transportere jord, da det ofte er større mængder der er behov for. Med en vogn har du bl.a. følgende fordele:

  • Større laster betyder færre køreture
  • Spar tid og udfør arbejdet hurtigere
  • Lettere af- og pålæsning

Vil du hører nærmere om mere specifikke informationer angående vores vogne og produktionen deraf er du velkommen til at give os et kald for en uforpligtende dialog.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din nye vogn i dag. Du kan ringe til os på telefon 75 16 90 30. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular eller e-mail mt@hvht.dk. Så kontakter vi dig så hurtigt vi kan.