Halmvogn

Går du og mangler en halmvogn til høsten? Under høsten kan det hurtigt forekomme at man ender ud med en masse halmballer. Der er det rart med en halmvogn hvor du kan samle det let og enkelt. Vi har stor erfaring med produktion af blandt andet halmvogne. Vi har produceret maskiner og vogne til industri, landbrug og transport til vores kunder i over 40 år. I løbet af den tid har vi dannet os en række kompetencer indenfor faget der sikre dig en god løsning.

Vi er sågar EN 1090 certificeret i bygningsstål hvilket er et kvalitetsstempel du kan stole på at vi tager seriøst. Skal du bruge en halmvogn kan du trygt købe hos os.

En typisk eller speciel halmvogn?

Når du køber en halmvogn har vi en standard du altid kan regne med. En ordinær halmvogn vil typisk fremstilles med følgende:

  • Hydraulik opklap med stropper
  • Affjedring / Bremser på forreste aksler
  • Hydraulik bremser
  • LED Belysning

Har du specielle krav eller ønsker til din halmvogn hjælper vi gerne. Som en fordel ved 40 år i branchen og en fabrik til produktion kan vi hjælpe med de fleste ønsker vores kunder kommer med. Skal du have en typisk halmvogn eller har du specielle krav? Tøv ikke med at kontakte os. Vi påtager gerne udfordringen.

Kontakt os i dag

Kontakt os og hør nærmere om halmvogne

Er du interesseret i en ny halmvogn eller ønsker du at hører mere om hvad vi kan tilbyde med hensyn til vogn- og maskinproduktion så er du naturligvis velkommen til at give os et kald på 75 16 90 30. Kan dine spørgsmål håndteres over mail kan du også sende os en besked på mt@hvht.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så snart vi får muligheden.

Vi glæder os til at hører fra dig og påtage udfordringen der er din opgave.